Foto GaleriYaşamİşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!

İşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!

5 / 5 İşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!
13 Ocak 2022 - 15:21

El konulan hayvan, en yakın belediye tarafından bakımevine gönderilecek. Bunun dışında, yasanın yürürlüğe girmesinden sonra hayvan sahiplerine de bu türleri bakımevine verme hakkı tanınmıştır. Bu yeni düzenlemeyi irdelemeden önce bu yasaklanan türleri bir mercek altına almak lazım. Örneğin yasaklanan Pitbull Terrier cinsi köpekler iyi bir eğitimle iyiyi ve kötüyü kolayca ayırıp, iyi huylu, sakin ve sevecen bir yapıya dönebilirler. Bütün bu türlerin ortak özelliği iyi bir eğitimle, sevgi ve şefkat dolu canlar haline gelmeleridir. Burada asıl sorun bu türlerin saldırganlıklarından ziyade nasıl yetiştirildikleridir" diye konuştu.

"ÇÖZÜM ZİHNİYETİN DEĞİŞMESİ"

Koranel, sevgisiz bir toplumda bu köpeklerin iyi yetiştirildiklerini söylemenin de mümkün olmadığını vurgulayarak, "Üstelik bu köpekleri bir silah olarak kullanan insanlar da toplum içindedir. Hatta bunları saldırgan bir şekilde, sadece köpek dövüşlerinde kullanarak bunlardan maddi menfaat sağlayan insanlar da bu toplumun bir parçasıdır. Biz elbette ki bu canlar tarafından yaralanan insanlarımız için üzülüyoruz. Ama burada sorunun çözümü; bu canları silah gibi kullanan zihniyetin değişmesi ve insanların yeterince aydınlatılıp eğitilmesidir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster