Foto GaleriYaşamEmekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!

Emekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!

6 / 8 Emekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!
13 Haziran 2023 - 10:25

EMEKLİ PROFESÖR SORUŞTURMANIN GENİŞLETİLMESİNİ İSTEDİ

Savcının esas hakkındaki mütalaasında, zincirleme şekilde "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 26 yıla kadar hapis ile cezalandırılmasını talep ettiği sanıklar, son kez hakim karşısına çıktı.

Tutuklu sanıklardan Mehmet Sinan Güler (Fotoğraftaki), cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılırken, diğer tutuklu sanıklar ile ara kararla tahliye edilen tutuksuz sanık Funda G. ile mağdur Ahmet T. ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Ahmet T. şikayetçi olduğunu yineleyerek, soruşturmanın genişletilmesini isterken, suçlamaları reddeden İlyas Düger, olay tarihinde Bursa'ya gelmediğini öne sürdü. Önceki savunmalarını tekrar eden Mehmet Emin Kırboğa beraatini isterken, Mehmet Sinan Güler de ilk celsede müştekinin kendisini tanımadığını beyan ettiğini hatırlatarak, "Diğer sanıkları da ilk defa mahkeme huzurunda gördüm. Çok mağdurum. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster