Foto GaleriYaşamEmekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!

Emekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!

3 / 8 Emekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!
13 Haziran 2023 - 10:25

"WHATSAPP'IN HEP AÇIK KALACAK"

Bankadaki 1979 adet Cumhuriyet altınını bir çantaya doldurup, belirtilen çocuk parkında buluştuğu kişiye veren Prof. Dr. Ahmet T., bir kez daha kendisini arayıp, "Kimseye bahsetme, operasyon devam ediyor. En ufak hata kabul edilemez" diyen kişinin isteğini yerine getirdi.

Bu kez banka hesabından 400 bin euro çekip, arayan kişilerin talebi ile paraların fotoğraflarını da çeken Prof. Dr. Ahmet T., belirtilen parka gitti.

Prof. Dr. Ahmet T., burada çektiği paraları gelen kişiye teslim etti. Şüpheliler ayrıca Prof. Dr. Ahmet T.'ye "Operasyonun sonuna yaklaşmak üzereyiz. Paraları ve altınları inceleyeceğiz, sonra sana geri vereceğiz. WhatsApp'ın hep açık kalacak, senin konuşmalarını dinleyeceğiz" diyerek talimat verdi.

Prof. Dr. Ahmet T.'nin kardeşlerinin bu talimatı fark edip, durumun polise bildirilmesiyle emekli öğretim üyesinin dolandırıldığı ortaya çıktı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster