Foto GaleriGündemDuyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!

Duyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!

6 / 6 Duyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!
30 Mart 2022 - 13:49

BIDEN'IN ÜZERİNE GİTMEK İSTİYOR

Hunter, Biden tüm bu soruşturmalar için yanlış bir şey yapmadığını ve soruşturma bitince suçlu olmadığının anlaşılacağını ve aklanacağını söylemişti. Trump ve Putin arasındaki bu etkileşim geçmiş yıllarda da karşımıza çıkmıştı. 2016 yılındaki ABD başkanlık seçimlerinde Trump’ın kampanya ekibi rakip aday Hillary Clinton’ın kampanyasını karalamak için Rusya’yı devreye soktuğu ve Rus ajanlarının seçimlere müdahale ettiği yönünde haberler manşetlerden inmemişti. Seçim kampanyaları süresince Demokratların Rus askeri birimleri tarafından hacklenen epostaları gündemdeydi ve Trump’ın yakın çevresinin bu süreçte sürekli olarak bir Rus ajanıyla görüştüğü ve Clinton’ın kampanyasının zarar görmesi için çalışıldığı iddia edilmişti. 2019’a gelindiğinde ise Trump, Ukrayna lideri Zelenski’yi temelsiz bir soruşturma başlatmaya zorlamış ve o dönemde seçimlerde başkanlık için adaylığını koyan Biden’ı dize getirmeyi denemişti. Trump bununla yetinmeyip Ukrayna’ya gönderilmesi planlanan 400 milyon dolarlık askeri yardımı da geri çekmişti.

Bu durum Trump’ın ABD Başkanı olarak geçirdiği ilk soruşturmanın da sebebi oldu. 2020’deki seçim öncesi dönemde de Trump’ın tanınmış yardımcılar Rus ajanı olduğu kesinleşmiş bir isimle sık sık bir araya geldi. Bu kişilerle yapılan görüşmelerde Biden ve ailesine zarar verebilecek ve dezenformasyon içeren bilgi-belgeler konuşuldu. Trump’la yaptığı ses getiren röportajın eski başkanın Florida’daki konutu Mar-a-Lago’da gerçekleştiğini anlatan gazeteci John Solomon, daha önceleri Ukrayna ve Joe Biden hakkında yaptığı haberler yalanlanmış bir isim.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster