Foto GaleriGündemDuyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!

Duyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!

5 / 6 Duyanlar şaşkına döndü: Trump Putin’den yardım istedi!
30 Mart 2022 - 13:49

"SORUNUN YANITI PUTİN'DE"

“Bu soruların cevabının Putin’de olduğunu düşünüyorum” diyen Trump “Bence bu bilgileri yaymalılar. Bizler de cevapları öğrenmeliyiz” sözleriyle Putin’e çağrısını tüm dünyaya duyurmuş oldu. Hunter Biden’ın babası Joe Biden Başkan Yardımcısı iken yurt dışında birçok iş bağlantısı olduğu ve bu sayede büyük paralar kazandığı bilinen bir gerçek. O dönemde oğul Biden’ın Ukrayna ve Çin’i de kapsayan ülkelerle iş yaptığı biliniyor.

Hatta ABD Adalet Bakanlığı yetkilileri bu döneme ait soruşturmaları yürütmeye devam ediyor ve Hunter Biden bu iş ilişkilerinden haksız kazanç elde etmekten suçlu bulunursa ceza alabilir. Ancak Donald Trump’ın kast ettiği suçlamalar kanıtlanamıyor. Joe Biden’ın oğlunu kurtarabilmek adına ABD yargı makamlarını ya da siyasetçileri etkilediğine ve yetkisini kötüye kullandığına dair iddialar Hunter Biden’ın dava dosyalarına bile girebilmiş değil.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster