Foto GaleriSeyahatDünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek

19 / 24 Dünyanın dört bir yanından ilginç gelenekler: 22 ülke, 22 farklı gelenek
20 Nisan 2020 - 09:46

18- Tayland gelenekleri

Tayland’ın katılmak isteyeceğin eğlenceli geleneklerinden biri de haftanın her gününde farklı renklerde giyinmektir. Astrolojik bir tabloya göre, o gün onurlandırılan tanrıyla ilişkilendirilmiş renkler, o gün giyilecek rengi de belirliyor.

Tanrı Surya’nın günü olan pazar günlerinde kırmızı ve tanrı Shukra’nın günü olan cuma günlerinde ise açık mavi giyebilirsin. Her günün bir de kötü şans getiren renkleri olduğundan, valizini hazırlamadan önce tabloya bir göz atmak isteyebilirsin.

Tayland’ın en iyi yerel lezzetlerini bulmak için bakışlarını suya doğru çevirmelisin. Bangkok’tan arabayla bir buçuk saat uzaklıktaki Amphawa yüzen pazarına giderek, ızgarada pişirilen balıkları nehir kenarına doluşarak bekleyen Taylandlıların arasına karışma fırsatını kaçırma. Restoran bölümlerini doğrudan geç ve yerel ürünlerin oluşturduğu yüzen manzarayı izlemek için suya dönük oturma bölümlerinde en ön sıradan yerini kap.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster