Foto GaleriGündemDeprem bölgesi ekonomisinde son durum

Deprem bölgesi ekonomisinde son durum

7 / 13 Deprem bölgesi ekonomisinde son durum
08 Şubat 2023 - 13:51

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu:

Üretimde sıkıntılar var; kapasite yüzde 25

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise ilde şu anda fırınların çalışmadığını belirterek, ekmek ve gıda ihtiyacı olduğunu bildirdi. Oda olarak ellerinden geldiğince süreci koordine etmeye çalıştıklarını belirten Sadıkoğlu, "Çevre illerden ekmek ve yiyecek getirterek halkımıza dağıtmaya çalışıyoruz. Fakat çok ciddi hasar var. Kuzenlerimi kaybettik bu depremde.

Binamız ciddi hasar gördü. Ama çadır kurarak bahçede üyelerimizin sıkıntılarına derman olmaya çalışıyoruz. Çevre illerden gelecek destekleri hızlıca insanlara ulaştırılmasını talep ediyoruz." diye konuştu. Sadıkoğlu, üretimde de sıkıntılar yaşandığının altını çizerek, "Elektrik ve doğal gaz sıkıntı olduğu için üretim durmuş durumda. İşçilerimiz de mecburiyetten aileleriyle birlikte zaman geçiriyor. Şu anda üretim yüzde 25 kapasiteyle gidiyor." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster