Foto GaleriGündemDeprem bölgesi ekonomisinde son durum

Deprem bölgesi ekonomisinde son durum

13 / 13 Deprem bölgesi ekonomisinde son durum
08 Şubat 2023 - 13:51

Gıda, ısıtıcı ve battaniye üreticilerine çağrı

Önceliklerinin deprem bölgesindeki ihtiyaç sahipleri olduğunu vurgulayan Kütükcü, şunları kaydetti: "Deprem bölgesindeki ihtiyaçlar için gıda, hijyen ürünleri, ısıtıcı, tekstil, kışlık giyim ve battaniye üretici firmalarımızın ürünlerini bu bölgelere yönlendiriyoruz. Firmalarımızdan deprem bölgesindeki ihtiyaçlarla ilgili üretimlerini bu bölgeye yönlendirmelerini istiyoruz.

Deprem bölgesindeki ihtiyaçlar her şeyin önünde. OSBÜK olarak bunu yönlendirmeye çalışıyoruz. Bir taraftan bu yardımları yaparken firmalarımız OSBÜK'ün yardım kampanyasına da cevap veriyorlar. Yardım kampanyalarında AFAD koordinasyonunda hareket ediyoruz."

Kütükcü, bölgeye bir an evvel doğal gaz ve elektrik verilmesinin önemine işaret ederek, "Bölgenin kendine yeter hale gelmesi için fırınların çalışabilir olması, ekmek ve gıda üretiminin yapılması önemli. Bakanlığımızla koordinasyon halinde jeneratör tedariki için de çalışma yürütüyoruz. 2 binin üzerinde jeneratör tedarik edip bölgeye gönderiyoruz. Dolayısıyla bu ihtiyaçları da anbean yürütmeye çalışıyoruz." diye konuştu.(Ekonomim)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster