Foto GaleriSeyahatÇin’in göz alıcı güzelliği: Kırmızı Plaj

Çin’in göz alıcı güzelliği: Kırmızı Plaj

3 / 3 Çin’in göz alıcı güzelliği: Kırmızı Plaj
07 Eylül 2018 - 08:47

Panjin ve Kırmızı Plaj ülkenin markası haline gelen unsurlardan

Biyoçeşitliliği ve belirli zaman aralıklarında sunduğu görsel şölen sayesinde Panjin’in ziyaretçi akınına uğramasını sağlayan Kırmızı Plaj, kaliteli pirinç konusunda da önde gelen şehirlerden birinin sınırları içerisinde yer alıyor. Buradan hareketle 2008 Beijing Olimpiyatları’nın resmi pirinci, Panjin’de yetiştirilen pirinç oluyor. Çin’in kuzeyinde bulunan birkaç pirinç yetiştirme alanından biri olan Panjin; koruma altına alınan ekosisteminden zengin tarımcılığına kadar pek çok noktasıyla Çin’in doğal markalarından biri haline geliyor.

Çin’e seyahat etmeyi düşünüyor ve rotanızı Panjin’e doğru kaydırmayı planlıyorsanız, turist ziyaretleri için ideal mekanlardan Kırmızı Plaj’ı mutlaka görmelisiniz. Kolaylıkla denk gelemeyeceğiniz doğa harikasını görüntülemek için fotoğraf makinesi ve kameralarınızı da hazır etmeyi unutmayın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster