Foto GaleriYaşamBaşvurular başladı: İşte 10 soruda 2024 - YKS başvuruları...

Başvurular başladı: İşte 10 soruda 2024 - YKS başvuruları...

11 / 12 Başvurular başladı: İşte 10 soruda 2024 - YKS başvuruları...
02 Şubat 2024 - 10:01

9 - CEVAP KAĞIDI NASIL DOLDURULACAK?

"Her aday sınavda, başvuru bilgilerine uygun soru kitapçığını ve kendisi adına düzenlenmiş cevap kağıdını kullanacak.

Cevap kağıdında adayın adı, soyadı, T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı yer alacak. Aday, verilen cevap kağıdının kendisine ait olup olmadığını, sınava başlamadan önce kendilerine verilen sınav evrakı ile sınava giriş belgelerindeki bilgilerin uyuşup uyuşmadığını kontrol edecek.

Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmekten adayın kendisi sorumlu olacak. Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra sınav evrakı bilgisinde uyumsuzluk tespit eden aday, salon başkanına başvurarak sınava giriş belgesindeki bilgilere göre düzenlenmiş sınav evrakını edinecek.

Gerekli kontrolü yapmadan kendisi için düzenlenmemiş sınav evrakını kabul edip kullanan, cevap kağıdında kendisine ait olmayan bilgiler verdiği tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacak.

Daha sonra tüm adaylar kendilerine verilen soru kitapçığının üzerinde basılı soru kitapçık numarasını cevap kağıdı üzerindeki ilgili alana yazıp kodlayacak, numarayı doğru yazıp kodladığını soru kitapçığı ve cevap kağıdı üzerinde yer alan ilgili alanda da onaylayacak.

Tüm işlemlerin eksiksiz ve doğru olarak yapılmasının sorumluluğu adaya ait olacak ve bütün adaylara 9 punto cevap kağıdı verilecek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster