Foto GaleriGündemAvrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!

Avrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!

6 / 6 Avrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!
26 Aralık 2021 - 10:02

2 Aralık'ta teslim olan PKK'lı H.İ. ifadesinde "Kampta 2,5 ay kalarak ideolojik eğitim aldım" dedi. Örgüt üyesi H.D. ifadesinde Marmara Bölgesi'nde gerçekleştirilecek eylem sonrası Edirne ya da Tekirdağ üzerinden kaçakçılar aracılığı ile Lavrion Kampı'na gideceğinin kendisine anlatıldığını söyledi. PKK'lı S.E. Yunanistan sınırında Yunan askerlerinin kendilerini yakaladığını, Yunan karakolundan PKK mensuplarının kendilerini teslim alarak Lavrion Kampı'na götürüldüklerini ve burada 2 ay kaldığını söyledi.

10 Eylül'de yakalanan bir örgüt mensubu, kampta ideolojik eğitimlerin 60 gün verildiğini belirterek "Kamp içerisinde drone eğitimi alan örgüt üyeleri de eylem amaçlı Türkiye'ye dönüş yapacak" dedi. Terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekteyken kendi rızasıyla teslim olan N.Ş. de Edirne'den kaçak olarak Yunanistan'a gittiğini, kampta bir hafta kaldıktan sonra terör örgütünün kırsal kadrosuna katılmak amacıyla Irak'a geçtiğini anlattı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster