Foto GaleriGündemAvrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!

Avrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!

5 / 6 Avrupa'nın göbeğinde bombacı kampı!
26 Aralık 2021 - 10:02

ÖRGÜTÜN EYLEM MERKEZİ GİBİ

2021'de kampta Devrimci Gençlik Hareketi, Avrupa Kürt Kadın Hareketi ve Kürdistan Kültür Merkezi organizesinde, teröristbaşının ceza infaz koşulları ile terör suçlarından cezaevlerinde bulunan örgüt üyelerinin cezaevi koşullarını protesto için 5 günlük dönüşümlü açlık grevi eylemi yapıldı. Sözde Kürdistan Kültür Merkezi ve Devrimci Gençler Hareketi öncülüğünde nevruz bahanesiyle örgütsel faaliyet düzenlendi.

Türkiye'de bombalı eylem amacıyla gönderilen ve 15 Eylül'de Diyarbakır'da 1 tabanca, 22 fişek ve 3 kilogram patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitratla yakalanan PKK'lı M.Y. ifadesinde; "Kaçakçılar marifetiyle Meriç Nehri üzerinden botla Yunanistan'a geçtim. Yunan güvenlik güçlerine teslim oldum. 11 gün cezaevinde kaldım. Buradan Türkiye'den kaçan PKK/KCK ve FETÖ terör örgütü üyesi başka örgüt mensuplarının da bulunduğu Lavrion Kampı'na gittim. Kamp yakınlarında bir bölgede 5-6 ay kadar örgütsel ve ideolojik eğitim aldım.

Kaçak yolla Türkiye'ye geçiş yaptım. Yakalandığım evdeki yaklaşık 3 kilo amonyum nitrat gübreyi ve tabancayı örgüt bana getirdi. Gübreyi nerede olacağını bilmediğim ancak talimat gelmesi halinde gerçekleştireceğim eylemde kullanacaktım. Tabancayı da polis baskını olması halinde kullanacaktım" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster