Foto GaleriSeyahatAB içinde 'yeşil pasaport' sahipleri için en iyi seyahat rotaları

AB içinde 'yeşil pasaport' sahipleri için en iyi seyahat rotaları

1 / 9 AB içinde 'yeşil pasaport' sahipleri için en iyi seyahat rotaları
19 Mart 2021 - 10:26

AB Komisyonu, yeni korona virüs vakaları nedeniyle salgının sonsuza dek süreceğini düşündüğümüz sıralarda, Kovid-19'a rağmen aşı olmuş kişilerin Birlik içinde serbest dolaşımının mümkün olacağını duyurdu. Böylece 'suya düştü' dediğimiz tatil planları yeniden yapılır oldu.

Avrupa Parlamentosu şu anda aşılanmış AB vatandaşlarının kıtada özgürce seyahat etmelerine olanak tanıyan bir Dijital Yeşil Sertifika üzerinde çalışıyor. 'Dijital Yeşil Geçiş Kartı'nın temel olarak kişilerin aşı olmuşlarsa nerede, hangi aşıyı ne zaman oldukları, PCR test sonuçları gibi tıbbi bilgilere ait dijital verileri içermesi bekleniyor.

Fakat bazı ülkeler hali hazırda kendi planlarını yaptı. İzlanda aşılanmış vatandaşları için çoktan sertifika sunmuş durumda, İspanya, Yunanistan, Gürcistan, Portekiz, Danimarka ve İsveç'in de aynı şeyi yapması bekleniyor.

Peki aşı olmuş tatilciler nerelere seyahat edebilir?


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster