BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den esnafa ‘bayrama özel’ kredi----

TEB’den esnafa ‘bayrama özel’ kredi

TEB’den esnafa ‘bayrama özel’ kredi
19 Haziran 2017 - 15:20 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bayram dönemine özel işletmelerin 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 TL’den başlayan taksitlerle karşılayabileceği yeni bir kampanya başlattı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bayram dönemine özel başlattığı yeni bir kredi kampanyası ile işletme sahibi müşterilerinin nakit ihtiyacını uygun ödeme koşullarıyla karşılamaya hazırlanıyor. İşletmelerin 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 TL’den başlayan taksitlerle karşılayabileceği kampanya, 30 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

 Türk Ekonomi Bankası (TEB), küçük işletme sahiplerinin harcamalarının ve nakit ihtiyacının arttığı bayram dönemine özel kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ticari taksitli kredi kullanan esnaf, 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 TL’den başlayan taksitlerle ödeyebilecek. 24 ay vadeli olarak ödenebilecek ‘Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyası’na TEB şubelerinden başvurulabiliyor. Kampanya 30 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

 Kampanya ile ilgili konuşan TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “TEB olarak, küçük işletmelerin finansman ihtiyacını hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılamayı hedefliyor; sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunuyoruz. Yaklaşan bayrama özel başlattığımız kampanya ile esnafımız 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını 24 ay vadeli olarak karşılayabilecek” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)