BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMüjdat Gezen, Tarık Akan'ın ölüm nedenini açıkladı----

Müjdat Gezen, Tarık Akan'ın ölüm nedenini açıkladı

Müjdat Gezen, Tarık Akan'ın ölüm nedenini açıkladı
16 Eylül 2016 - 10:36 www.finansgundem.com

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Tarık Akan'ın 66 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, ünlü aktörün arkadaşı ve meslektaşı Müjdat Gezen, Akan'ın ölüm nedeninin sanıldığı gibi akciğer kanseri değil karaciğer kanseri olduğunu söyledi.

Müjdat Gezen, "Akciğer kanserinden değil, maalesef karaciğere sıçramıştı. Akciğeri hemen hemen kurutmaya yakın, halletmişlerdi ama karaciğere sıçramıştı. Günde 4 paket sigara içiyordu. Eleştirdiğim tek yanı buydu" dedi.

Türk sinemasının dev isimlerinden Tarık Akan'ın ölüm haberinin ardından, ünlü oyuncunun yakın arkadaşlarından Müjdat Gezen, Akan ile uzun yıllar süren dostluklarını CNNTürk ekranlarında anlattı. Gezen, "Hepimizin başı sağolsun. 3 gün evvel hayat arkadaşı Acun Günay ile konuştum. Yoğun bakımda olduğunu söyledi. Doktorlarla konuştum, 'boşuna gelmeyin' dediler, yanına almıyorlardı zaten. Tarık bizim yalnız meslektaşımız değildi. Dost olarak, arkadaş olarak çok başka bir insandı" dedi.

Tarık Akan'ın unutulmaz hayat hikayesi

 

Tarık Akan hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)