BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİtalya’ya çöp cezası----

İtalya’ya çöp cezası

İtalya’ya çöp cezası
18 Temmuz 2015 - 11:04 www.finansgundem.com

Avrupa Adalet Divanı, İtalya'ya çöp konusundaki düzenlemelere uymaması nedeniyle 20 milyon avro ceza kesti.

İtalyan basınına yer alan haberlerde, Avrupa Adalet Divanı İtalya'nın Campania bölgesinde atıkların toplanması hususunun AB normlarına uygun olmaması sebebiyle İtalya'ya 20 milyon euro para cezası verdiği belirtildi. Adalet Divanı, 20 milyonluk cezaya ek olarak İtalya'nın atık toplama sistemini AB kurallarına uygun hale getirmediği için ek olarak her gün için 120 bin euro ödemeye mahkum etti.

Mahkemeden, İtalya'ya gönderilen cezanın bildirildiği notada, Avrupa atıklar için belirlediği direktiflerinin insan sağlığını ve çevreyi korumayı hedeflediği ve üye ülkelerin buna uyma sorumlulukları hatırlatılarak, atıkların geri kazanımını sağlayacak girişimler konusunda adımlar atılmasını istedi. İtalya Çevre Bakanı Gian Luca Galletti de cezaya ilişkin yaptığı açıklamada, Campania Bölgesi'ni AB'nin dikkatine getirdiği atık planını bir an önce uygulamaya davet etti. (AA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)