BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe 'Sow' yaptı!----

Fenerbahçe 'Sow' yaptı!

Fenerbahçe 'Sow' yaptı!
11 Kasım 2012 - 21:08 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Orduspor'u konuk etti

Karşılaşma öncesi yapılan seramoni sırasında Fenerbahçeli bir taraftar sahaya atladı ancak kısa süre içerisinde güvenlik görevlileri tarafından oyun alanı dışına çıkartıldı.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönettti. Özkahya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Gökhan Memişoğlu yaptı
Fenerbahçe, saat 20:00'da başlayan maçta bu sezon ilk kez bütün taraftarlarının bulunduğu tribünlere karşı mücadele ediyor. Ligde geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle iç sahadaki ilk 5 maçını kadınlar ve 12 yaş altı çocukların bulunduğu tribünlere karşı oynayan sarı-lacivertliler, Orduspor maçıyla "12. Adam" ile buluştu.
MAÇTAN NOTLAR
-Karşılaşmada ikinci yarı oynanıyor...
-Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren Sezer Öztürk, 85. dakikada skoru 2-0'a getirdi. F.Bahçe formasıyla ilk golünü atan Sezer, gol sonrası gözyaşlarını tutamadı.
-Cristian Baroni'nin uzaktan vuruşu direkten oyun alanına döndü.
-Sarı lacivertli ekibin Slovak yıldızı Stoch'un 37. dakikadaki füzesi direkten döndü.
-Fenerbahçe Moussa Sow'un 11. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti.
KADROLAR
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, M. Topal, Meireles, Baroni, Stoch, Kuyt, Sow
Teknik direktör: Aykut Kocaman
ORDUSPOR: Fornezzi, Ali, Iniguez, M.Garcia, Atila, Şamil, Nizamettin, Monje, Barral, Hasan Kabze, Stancu
Teknikdirektör: Hector Cuper
Krasic 18'e alınmadı
Fenerbahçe'de son dönemde performansında düşüş olan Milos Krasic, Orduspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.
Krasic, bu sezon ligin 3. haftasındaki Sivasspor ve 4. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçlarında sakatlığı, 5. haftadaki Trabzonspor maçında da sakatlığının ardından hazır olmadığı için kadroda yer almadı. Ligin 10. haftasındaki Akhisar Beldiyespor maçında kadroda bulunmayan Krasic, bu akşamla birlikte 5. kez kadroda olmadı.
Sakatlıklarının ardından takımla çalışmaya başlayan ancak eksikleri bulunan Egemen Korkmaz ile Mehmet Topuz da 18 kişilik kadroda yer almadı. Sarı-lacivertli takımda Semih Şentürk, Orhan Şam, Özgür Çek ve Salih Uçan da maç kadrosunda bulunmayan isimler arasında yer alıyor.
Fenerbahçe ligde “12. Adam” ile buluştu
Seyircisiz oynama cezası nedeniyle bu sezon ligde iç sahadaki ilk 5 maçını, kadınlar ve 12 yaş ve altı çocukların bulunduğu tribünler önünde oynayan Fenerbahçe, Orduspor maçıyla bu sezon ilk kez bütün taraftarlarının bulunduğu tribünlere karşı sahaya çıktı.
Bu sezon Gaziantepspor (3-0), Mersin İdmanyurdu (2-1), Trabzonspor (0-0), Beşiktaş (3-0) ve Medical Park Antalyaspor (1-3) maçlarını kadınlar ve çocukların doldurduğu tribünlere karşı oynayan sarı-lacivertli ekip, 11. haftadaki Orduspor maçıyla ligde tüm taraftarına kavuştu.
Taraftarlar maç öncesi futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Önce takım halinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar ardından da futbolcuları tek tek çağırarak, destek verdiler.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bölümü doldu.
Cristian, Süper Lig'de “Dalya” dedi
Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, Orduspor mücadelesiyle ligde 100. maçına çıktı.
Sarı-lacivertli takımda 4. sezonunu geçiren Brezilyalı oyuncu, bugüne dek çıktığı 99 maçta takımı adına 12 gol kaydetti.
Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 2009-2010'da 25 maçta forma giyen Cristian, 3 gol attı. 2010-2011 sezonunu 28 maçla tamamlayan ancak golü bulunmayan Brezilyalı, geçen sezon 38 maçta sahada yer alıp, 8 gole de imzasını attı. Sarı-lacivertli oyuncu, bu sezon geride kalan 10 haftalık bölümde 8 maçta görev alıp, 1 gol kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)