BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİnce'den Erdoğan'a dolar çağrısı----

İnce'den Erdoğan'a dolar çağrısı

İnce'den Erdoğan'a dolar çağrısı
23 Mayıs 2018 - 14:28 www.finansgundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce döviz kurunu dizginlemeye yönelik Erdoğan'a önemli çağrılarda bulundu

"Buraya gelmeden ekonomi kurmaylarımla toplantı yaptım.'' diyen cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sözlerine şöyle devam etti. ''Doları durduramazlarsa hep birlikte batacağız. Erdoğan'a tarihi bir çağrı yapacağım. Döviz kurları artıyor, bu bize daha yüksek enflasyon ve faiz olarak geri dönecek. Bu tehlikeyi bertaraf etmek için sayın Erdoğan size sesleniyorum, size çağrımdır. Size yanlış bilgi veren ekonomi danışmanlarınızı gözden geçirin, size yalan söyleyenleri yanınızdan uzaklaştırın. Merkez Bankası'nın bağımsız politika uygulamasına müdahale etmeyin. Acil olmayan kamu yatırımlarının erteleneceğini piyasalarla paylaşınız. Şu anda piyasalarda bu bir söylenti var, bunu ortadan kaldırınız. Kambiyo gibi uygulamaların TL'ye çevirileceğine dair çağ dışı yöntemlerin uygulanmayacağını piyasaya söyleyin."

"Size kötü bir haberim var, hemşehriniz Binali Yıldırım milletvekilliğine başvurdu. 24 Haziran'da Muharrem İnce cumhurbaşkanı olacak diyorlar. Yeni dönemde devlet yönetiminde ince eleyip sık dokuyacağız. Devlet işi ince ayarla olur. Artık iki Trakya büyüklüğünde alan ekilemiyor. Tarımı desteklemek için 30 milyar para ayırdılar, 12,8 milyarını verdiler daha. Köylü çocuğu Muharrem İnce, cumhurbaşkanı olduğunda sözüm söz, çiftçiye mazot 3 TL olacak. Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak. Üniversite öğrencileri 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500'er lira burs alacaksınız. Bu parayı size Muharrem İnce vermeyecek, CHP vermeyecek, Türkiye Cumhuriyeti verecek."

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • beyaz yakalı23 Mayıs 2018 16:41

    lafontenden masallar diyen arkadaşa soruyorum 16 yıldır ülkeyi bakkal hasan yönetiyor zaten oylar bakkal hasana ülke batıyor 300 bin korumayla gezmeyecek bin odalı saray masrafı geçiş garantisi verilen köprüler olmayacak o zaman cebin para görür belki!

  • munci23 Mayıs 2018 17:10

    16 yıldır ülkeyi ekonomik olarak iyi yönetenler 16 gündür yükselen döviz ile mi pes edecek sanıyorsunuz? esas siz ülke yönetmeyi bakkal yönetmekle karıştırıyorsunuz.

  • munci23 Mayıs 2018 15:04

    lafonten'den masallar.