BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGençler Finansbank'ta çalışmak istiyor----

Gençler Finansbank'ta çalışmak istiyor

Gençler Finansbank'ta çalışmak istiyor
04 Nisan 2016 - 15:54 www.finansgundem.com

Finansbank, 2015 ve 2016’da finans sektöründe gençlerin en fazla çalışmak istediği kurum seçildi

Finansbank, Realta Danışmanlık’ın kurduğu online platform üzerinden üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı En Gözde Şirketler Araştırması’nda bu yıl da finans sektöründe en fazla tercih edilen kurum oldu. Finansbank, Y kuşağının en çok çalışmak istediği şirketlerin yer aldığı listede iki yıldır 11’inci sırada yer alıyor.

Y Kuşağının kurumlardan beklentilerini anlamanın ve ona göre yaklaşımlar geliştirmenin ajandalarındaki öncelikli konulardan biri olduğunu belirten Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, “Y kuşağını tanımadan ‘böyle yaparsak güzel olur’ diye başlanan her şey sonuçsuz kalıyor. Y kuşağını tanımak da yetmiyor, sonuç almak için beklentilerine uygun eylemleri belirleyip hayata geçirmek gerekiyor. Biz öncelikle Y kuşağını tanımaya çalışarak yola çıktık, araştırmalar yaptık. Sonra da elimizdeki sonuçları doğru değerlendirerek aksiyon planımızı hayata geçirdik. Bu azmimiz sonucunda iki yıldır gençlerin finans sektöründe en fazla çalışmayı tercih ettiği kurum seçiliyoruz” dedi.

24 bini aşkın öğrenci katıldı

235 firmanın dahil edildiği Realta’nın En Gözde Şirketler Araştırması, interaktif olarak 2 Kasım 2015-15 Şubat 2016 arasında yapıldı. Araştırmaya bu sene Türkiye’deki 80 farklı üniversitede öğrenim görmeye devam eden 24 bin 335 öğrenci katıldı. Anket için üniversite bazında oluşturulmuş linkler üniversite yönetimleriyle işbirliği yapılarak çeşitli kanallar aracılığıyla duyuruldu.

Araştırmada temel olarak şu soruların cevabı arandı: “Öğrencilerin Türkiye’de en fazla çalışmak istediği şirketler hangileri? Öğrenciler bu şirketlerde niçin çalışmak istiyor? Öğrencilerin tercihlerinde etkili olan temel faktörler neler? Öğrenciler şirketler hakkında nasıl bilgi ediniyor? Farklı bilgi kaynaklarının öğrencilerin tercihlerine görece etkisi nedir?”

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)