BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinans Gündem yazdı, Garanti açıkladı----

Finans Gündem yazdı, Garanti açıkladı

Finans Gündem yazdı, Garanti açıkladı
22 Aralık 2016 - 15:01 www.finansgundem.com

Finansgundem.com iki bomba özel haberle Garanti Bankası’nda yaşanan üst düzey 3 değişikliği yazdı. Banka da öğlen saatlerinde KAP’a açıkladı.

FINANSGUNDEM.COM

Bankacılık sektörü, Garanti Bankası’nın üst yönetimde yaşanan önemli değişiklikleri  sabah saatlerinde Finansgundem.com’dan öğrendi. Onur Genç’in BBVA Compas CEO’luğuna getirildiği, Nafiz Karadere ile yolların ayrıldığı haberimiz bomba gibi patladı. Finans dünyası,  Garanti Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Cemal Onaran’ın Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcılığı’na atandığını da hemen arkasından Finansgundem.com manşetinden okuduğu ikinci özel haberle duydu.

Kulisleri hareketlendiren iki bomba özel haberimizin ardından Garanti Bankası Yönetim Kurulu, üst düzeyde yaşanan değişiklikleri açıkladı. Aynen Finansgundem.com’un yazdığı gibi. KAP duyurusunda, Nafiz Karadere’nin istifasının kabul edildiği, Onur Genç’in BBVA Compass Bankası Genel Müdürlüğü’ne atandığı, Cemal Onaran’ın da Küçük ve Orta Boy İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.

GARANTİ BANKASI DEĞİŞİKLİKLERİ KAP’TA DUYURDU

Garanti Bankası’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yolladığı açıklamanın detayları şöyle;

Bankamızın Yönetim Kurulunca;

- Genel Müdür Vekili ve Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç ile Küçük ve Orta Boy İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere'nin 31.12.2016 tarihi itibariyle görevlerinden istifalarının kabulüne;

- Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Cemal Onaran'ın, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben 01.01.2017 tarihi itibariyle Küçük ve Orta Boy İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına;

-    Bireysel Kitle Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapan Mahmut Akten'in, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben 01.01.2017 tarihi itibariyle Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; karar verilmiştir.

Sayın Onur Genç, 2017 ilk çeyreğinde görevi üstlenmek üzere hissedarımız BBVA'nın Amerika Birleşik Devletlerinde faaliyet gösteren BBVA Compass Bankasına Genel Müdür olarak atanmıştır.

Saygılarımızla.”

NAFİZ KARADERE İKİ GÖREVE DEVAM EDECEK

Üst düzey değişimlerle ilgili basın bülteninde ise, KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini Cemal Onaran'a devreden Nafiz Karadere’nin Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ve SALT’ta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmeye devam edeceği ifade edildi.

Bültende ayrıca Garanti Ödeme Sistemleri’nde Pazarlama ve Bireysel Kartlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Işıl Akdemir Evlioğlu'nun, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü görevini devralacağı bilgisi de yer aldı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat k.23 Aralık 2016 21:47

    İspanyollar olaya el koydu...

  • Dr. Murad Kayacan (SMMM) (B. Denetçi)23 Aralık 2016 10:26

    Mufettislik günlerinden yakinen bildiğim ve hatta bir sure ortak arkadaşlarımızla beraber ayni evi paylaştığımız Sevgili Cemalin, gerek mesleki yeterliligi gerekse de insani meziyetleri nedeniyle boyle bir göreve atanmasının banka icin cok doğru bir tercih oldugunu belirtmek isterim. Atanmasından dolayı çok memnun oldum:) Kendisini içtenlikle tebrik eder, su ana kadar net olarak ortaya koyduğu mesleki basarilarinin artarak devamını dilerim.

  • Canan23 Aralık 2016 09:22

    Bizzat bankanın içerisinde uzun yıllar görev almış biri olarak Sn.Nafiz Karadere nin mütevazı,zeki, işini cok iyi yapan,çalışanlar ile empati kurmada çok iyi bir görev insanı diyebilirim. Bundan sonra herkes için herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla, mutlulukla.

  • ArifeA22 Aralık 2016 21:51

    Cemal Onaran benim bölge müdürümdü.hem çok çalışkan,hem dürüst,hem insan.tebrik ediyorum hem kendisini hem Garantiyi.

  • melih demir22 Aralık 2016 16:18

    görev yerleri değiştirlen arkadaşlar garanti bankın durumuna bakılınca işlerini çok iyi şekilde tamamlamış arkadaşlar yolları açık olsun yeni görevlerinde keşke yöneticiler bu arkadaşlar gibi olsa Türkiyemizin bu tip insanlara ihtiyacı var..