BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFETÖ'nün 'çöpçatan' albümü ortaya çıktı----

FETÖ'nün 'çöpçatan' albümü ortaya çıktı

FETÖ'nün 'çöpçatan' albümü ortaya çıktı
07 Ekim 2016 - 06:18 www.finansgundem.com

Bursa'daki FETÖ operasyonunda, örgütün insan kaynakları olarak bilinen Uludağ Kariyer Derneği'nin kurucusu Necati Uysal'ın eşi Esra Uysal, örgüt içinde oluşturdukları albümle gençlerin evlenmelerini sağladığı ortaya çıktı

Esra Uysal’ın, fotoğrafını gösterdiği gençler ile WhatsApp üzerinde yaptığı yazışmalar ise savcılık soruşturmasındaki dosyaya konuldu. Esra Uysal’ın yazdığı bazı gençlerin kendilerine önerilen kızları beğendikten sonra, "Abla bunlar için teşekkür ederim. Varsa bir kaç tane daha gönder. Ben seçeceğim" dediği öne sürüldü.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nce yaklaşık 9 ay önce ’FETÖ’nün İni’ kabul edilen Uludağ Kariyer Derneği’nden elde edilen belgeler, operasyonun daha da genişlemesine neden oldu.

Yaklaşık 10 bin kişinin CV’sinin bulunduğu İnsan Kaynakları’nın Sorumlusu ’Semih’ kod adlı Necati Uysal’ın, örgüte aldığı gençleri, polis, asker ve adliyeye yerleştirdiği eşi Esra Uysal’ın ise örgüt içersindeki gençleri bir biriyle tanıştırıp evlendirdiği ortaya çıktı. Esra Uysal’ın oluşturduğu yaklaşık 1000 kişiden oluşan fotoğraf albümündeki gençleri bir birlerine önerdiği ve bu gençlerin evlenmeleri için WhatsApp üzerinde yazışmalar yaptığı tespit edildi.

Esra Uysal’ın, geçmiş dönemde yaptığı ve daha sonra ortaya çıkartılan yazışmalarında fotoğrafını gönderdiği bazı gençlerin, "Abla bunlar için teşekkür ederim: Varsa bir kaç tane daha gönder. Ben seçeceğim" diye yazdığı, Esra Uysal’ın ise kendisine, "Bunları buldum. Daha da bulurum" yanıtını verdiği öne sürüldü.

Bu arada bir genç kızın evlenecek kişiler için oluşturulan albüme kendisinin fotoğrafını eklemesi için yazdığı Esra Uysal’ın ise kendisine, "Fotoğraf iyi çıkmamış. Daha iyi bir tane yollayabilir misiniz?" diye cevap verdiği belirlendi.

ŞOK YAZIŞMALAR

Bursa'da FETÖ'nün 'çöpçatan ablası'nın şok eden whatsApp yazışmaları deşifre oldu.

Bursa polisinin 9 ay önce FETÖ’nün beyni olarak kabul edilen Uludağ Kariyer Derneği’ne yaptığı baskında elde edilen belgeler, soruşturmaya farklı bir boyut kattı. Binlerce kişinin CV'sinin bulunduğu İnsan Kaynakları'nın Sorumlusu N.U.’nun örgüte aldığı gençleri emniyet, askeriye ve adliyeye yerleştirdiği, eşi E.U.’nun ise örgüt içerisindeki gençleri birbiriyle tanıştırıp evlendirdiği ortaya çıktı.

'NEFES ALSIN YETER'

FETÖ’cü çöpçatan ablanın deşifre olan şok edici yazışmaları şöyle:

Eş adayı: Bana baya yamuk yaptın, bu sefer çöz şu işi. Baya kızdım sana, hemşire de olur, acil tıp teknisyeni de olur.
Çöpçatan FETÖ’cü abla: Ne yapayım, ablaların ağzına göre konuşuyorum, 4 tane hemşire var, hepsi Kürt.
Eş adayı: Kürt mü? Peki güzeller mi?
Abla: Hee...
Eş adayı: Cins ayırt etmem ben. İnsan olsun, lazım değil nereli olduğu.
Abla: Nefes alsın Yeter:))
Eş adayı: He, he, dalga geç sen.

Bir başka aday ve ablanın diyaloğu işe şu şekilde:

Aday: Mümkünse din kültürü veya İngilizce hocası olsun ya da bunların 3 ve 4. sınıflarında okuyanlar olsun. Geri kalan yıllarını ben okuturum.
Abla: Aha tüm liste bu, uymuyor, adam üretiyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)