BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBabacan’dan ‘siyasi reform’ mesajı----

Babacan’dan ‘siyasi reform’ mesajı

Babacan’dan ‘siyasi reform’ mesajı
27 Nisan 2015 - 11:10 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Forum İstanbul Konferansı’nda “İstikrarı kaynağı siyasi reformlardır, devam edilmeli” dedi

“Kritik Eşik: Açılım ve Dönüşüm Zamanı” başlığı altında İstanbul’da düzenlenen 14’üncü Forum İstanbul Konferansı’nın açılış konuşmasını yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan hukuk devleti adına, “İstikrarın kaynağı siyasi reformlara devam etmeliyiz” mesajını verdi.
 
Babacan, “Siyasi reformlara devam etmemiz önemli. Sağlam bir hukuk devletine dayanan bir istikrar zemini lazım. Istikrarın kaynağını başka bir yerde aramamak lazım. Ekonomide başarı için siyasi istikrar önemlidir.  Türkiye'nin iyi işleyen bir hukuk sistemine ihtiyaç vardır, iyi işleyen hukuk sistemi olmadan iyi ekonomi de olmaz. Bağımsız ve bağımsız olduğu kadar tarafsız bir yargıya ihtiyacımız var. Bunu gerçekleştirirsek sağlam bir ekonomi ve demokrasi olur. Şu anda bu konuda sıkıntılarımız var. Evrensel bir yargı sistemi inşa etmemiz bu ülkenin geleceği için önemli” diye konuştu.

Akbank, Doğuş Grubu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin stratejik partnerliğinde Swissotel'de düzenlenen konferans iki gün sürecek. Etkinlik boyunca Türkiye’nin sürdürülebilir büyüme stratejisine yönelik oturumlar tertip edilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)