BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans Suudilerle anlaşma yeniledi----

Türkiye Finans Suudilerle anlaşma yeniledi

Türkiye Finans Suudilerle anlaşma yeniledi
21 Eylül 2014 - 08:46 www.finansgundem.com

Türkiye Finans’tan, Suudi Arabistan’da ithalat yapan girişimci ve yatırımcılara müjde

Türkiye Finans, Suudi Arabistan’ın petrol dışındaki mallarının ihracatını arttırmak ve bu malların ithalatını yapan Türkiye’deki yerleşik firmalara finansman ve sigorta kolaylıkları sağlamak üzere kurulmuş olan The Saudi Fund for Development (SFD) ile işbirliği anlaşmasını yeniledi. 
2009 yılında Türkiye Finans ile SFD arasında başlayan işbirliği, karşılıklı güven ve verimli işbirliğinin artarak devam etmesi neticesinde 5 Eylül’de imzalanan anlaşma ile 5 yıl içerisinde 12 kat artmış oldu.
Türkiye Finans Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen imza töreninde SFD tarafından hazır bulunan Genel Müdür Ahmed M. Al-Ghannam, iki kuruluşun fayda sağladığı bu tür işbirliklerinden memnuniyet duyduğunu belirterek bankanın yapısal ve finansal olarak göstermiş olduğu performansa dikkat çekerek gelecekte ihtiyaç duyulacak limit artış taleplerine pozitif yaklaşımın devam edeceğini ifade etti.
İmza töreninde Türkiye Finans adına hazır bulunan hazineden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Güney “ Türkiye’deki Kobilerin ihtiyaçlarına yönelik etkili bir finansman yöntemi olarak gördüğümüz SEP’ teki limitimizin işlem hacmimize paralel olarak 5 yıl içerisinde 12 katına çıkartılmasından memnuniyet duymaktayız. SEP işlemlerinde Türkiye’de en yüksek hacimli işlem yapan öncü banka olmaya devam edeceğiz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)