BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZülfü Livaneli ev karantinasında olduğunu açıkladı----

Zülfü Livaneli ev karantinasında olduğunu açıkladı

Zülfü Livaneli ev karantinasında olduğunu açıkladı
19 Mart 2020 - 18:23 www.finansgundem.com

Livaneli, "Kendimizi 14 gün boyunca evimizde karantina altına aldık. Hepimizin sağlığı yerinde, bugünlerde hepimizin yapması gerektiği üzere sosyal mesafeyi korumaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu

Usta yazar Zülfü Livaneli bir süre önce ‘Serenade for Nadia’ romanının tanıtımı için ailesiyle birlikte ABD’de bulunuyordu. Dün çıkan haberlerde Livaneli’nin yurtdışında corona virüsüne yakalandığı iddia edildi.

Twitter hesabından yine dün bir açıklama yapan usta sanatçı, “Hasta olduğuma dair haberler yayılmış. İyiyim dostlar, hasta değilim” demişti. Ancak sonra da Livaneli’nin eşi ve kızının hasta olduğu, bir hastanede karantinaya alındığı öne sürülmüştü.

Usta sanatçıya bu iddiaları sorduk. Kendisi sozcu.com.tr’ye bir açıklama yaptı ve şöyle dedi:

‘SOSYAL MESAFEYİ KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

“Serenade for Nadia adıyla ABD’de yayımlanan romanımın tanıtım çalışmaları kapsamında eşim ve kızımla birlikte bulunduğumuz ABD’den geçtiğimiz günlerde döndük. Corona virüs salgınının tüm dünyayı tehdit ettiği bugünlerde, yetkililerin uyarıları doğrultusunda hem kendi sağlığımızı hem de çevremizi ve toplumu korumak adına gerekeni yaparak kendimizi 14 gün boyunca evimizde karantina altına aldık. Hepimizin sağlığı yerinde, bugünlerde hepimizin yapması gerektiği üzere sosyal mesafeyi korumaya devam edeceğiz. İlginiz için teşekkür ederim.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)