BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat'ten çiftçiye destek----

Ziraat'ten çiftçiye destek

Ziraat'ten çiftçiye destek
24 Ekim 2013 - 19:29 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası Başakkart ve GO’dan çiftçilere destek veren kampanya...

Ziraat Bankası Başakkart sahibi çiftçileri, GO yakıt istasyonlarında avantajlar bekliyor. Kampanya kapsamında; GO istasyonlarında çiftçilere, Başakkart ile yaptıkları mazot ve madeni yağ alımlarında 5 aya varan faizsiz dönem avantajı sunuluyor.
Alanlarındaki iki önemli marka; akaryakıt sektörünün genç ve dinamik ismi GO ile bankacılık sektörünün en köklü ve güçlü kuruluşu Ziraat Bankası, ortaklaşa düzenledikleri kampanya ile çiftçilerin yüzlerini güldürecek. Bitkisel, hayvansal üretim ve su ürünleri konularında faaliyet gösteren çiftçiler, Başakkart’ları ile gittikleri yeni nesil GO yakıt istasyonlarında büyük avantajlar kazanıyor. Başakkart sahipleri, GO istasyonlarından yapacakları mazot ve madeni yağ alımlarını, 5 aya varan faizsiz dönem avantajı ile geri ödeme imkanına kavuşuyorlar. Böylece çiftçiler, ekim döneminde yapacakları yakıt ve yağ harcamalarını, hasat sonrasında ödeme şansı bulacaklar.
Köklü geçmişi ve yaygın şube ağı ile Türk bankacılığının gururu Ziraat Bankası ve ‘daha iyisini hak edenlerin’ yeni nesil yakıt istasyonları GO’nun bu çok avantajlı kampanyasından, Ziraat Bankası’ndan Başakkart alacak çiftçiler yararlanabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)