BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporZiraat Türkiye Kupası kuraları çekildi----

Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi
04 Eylül 2013 - 16:40 www.finansgundem.com

Toplam 80 takımın katıldığı 1. tur kura çekimi yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki merkezindeki kura  çekimine TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF  Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kanık, Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan  Şepik ve TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.
Kura çekimi öncesi konuşma yapan Koşar, Ziraat Türkiye Kupası'nı  genişlettiklerini aktararak, "Futbol ailesini geliştirmek ve profesyonel olmayan  kulüplerimizi de bu ailenin içine katmak için geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye  Kupası'nı genişletmiştik. Çok da başarılı bir organizasyon ortaya çıktı. Bu sezon  daha başarılı olması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 Kuraya, ön eleme turunu geçen Karaman Belediyespor, Tatvan  Gençlerbirliği, Cizre Basra Spor, Iğdır Gençlerbirliği Spor ve Göle Belediyespor  ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'den 26, Spor Toto 3. Lig'den 54 takım olmak  üzere toplam 80 kulübün katıldığı kaydedildi.
 Bu turu geçecek 40 takım 2. turda mücadele edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)