BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası'nda yeni yapılandırma imkanı!----

Ziraat Bankası'nda yeni yapılandırma imkanı!

Ziraat Bankası'nda yeni yapılandırma imkanı!
02 Aralık 2015 - 14:09 www.finansgundem.com

Borçka ve Murgul'daki sel felaketi nedeniyle Ziraat Bankası, müşteri borçlarını yeniden yapılandırma imkanı sağladı

 Ziraat Bankası, Borçka ve Murgul ilçelerinde yaşanan sel felaketi nedeniyle şube müşterilerine borçlarını yeniden yapılandırma imkanı sağladı.
 
Banka'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
"Borçka ve Murgul ilçelerinde 11 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen üzücü sel felaketinde derin üzüntülere sebebiyet veren can kayıplarının yanı sıra, sosyal ve ekonomik hayatın da olumsuz etkilenmiş olması nedeniyle, müşterilerimizin mağduriyetlerinin hafifletilmesi ve ilçe ekonomilerine destek olunması amacıyla,
 
Borçka ve Murgul Şubeleri müşterilerimizin (Bakanlar Kurulu Kararı ile kullandırım yapılan sübvansiyonlu tarımsal kredi ürünleri hariç) tüm kredilerinin (KMH, Kredi Kartı, KOBİ Kartı vb. tüm kredi ürünleri dahil) talep etmeleri halinde 30.06.2016 tarihine kadar faizsiz olarak ertelenmesi, faizsiz dönemi takiben müşterilerimizin borçlarının yeniden yapılandırılabilmesi imkanları sağlanmıştır.
 
Borçka ve Murgul ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızdan vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Artvin halkına baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)