BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası karının 3'te 1'ini emeklilere verecek----

Ziraat Bankası karının 3'te 1'ini emeklilere verecek

Ziraat Bankası karının 3'te 1'ini emeklilere verecek
17 Şubat 2017 - 15:38 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, emeklilere ödenecek promosyonun 2 milyar TL civarında olduğunu söyledi

Ziraat Bankası emeklilere verilecek promosyonun maliyetini çıkardı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, yaklaşık olarak 2 milyar TL'lik promosyon dağıtacaklarını söyledi. Bankanın bilançosuna ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın, promosyonların Mart ayında ödenmeye başlayacağını belirtti. Banka 2016 yılında 6.58 milyar TL kar elde etti.

Aydın'ın promosyonla ilgili açıklaması şöyle:

“Hiçbir bankanın olmadığı 400’e yakın yerleşim biriminde faaliyet gösteren, öğrenci, çiftçi, memur, serbest çalışan, emeklilerden ülkemizin en büyük şirketlerine kadar finansal çözümler üreterek herkesin bankası olan, özkaynaklarını geliştirerek istikrarlı büyümeyi ve bir bankadan daha fazlası olmayı hedefleyen Ziraat Bankası, emeklilere promosyon sürecinin çözümüne de öncülük etmiş bulunmaktadır. Yaklaşık 2 milyar TL seviyesinde olmasını hesapladığımız emeklilerimize promosyon ödemelerine Mart ayı itibariyle başlamış olacağız. Ziraat Bankası kendini geliştirmeyi ve verimlilik anlayışı ile istikrarlı olarak büyümeyi sürdürürken, ülkemizin gelişimine ve büyümesine olan katkısını artırmaya devam edecektir”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çağdaş bankacı 20 Şubat 2017 03:45

    Hüseyin Aydın bir Halkbank'tan ayrıldınız şimdiki mevcut yönetimi 3 e katladınız. Başarı budur. Tebrik ediyorum.Herşey ortada. Vizyonunuz, iş tutuşunuz, kendinize has duruşunuz, bilgi birikiminiz, onbinlerce personel istihdamı olan dev kurumlardaki çalışmalarınız referansınızdır.