BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZeytinli Rock Festivali iptal mi oldu----

Zeytinli Rock Festivali iptal mi oldu

Zeytinli Rock Festivali iptal mi oldu
11 Ağustos 2016 - 13:18 www.finansgundem.com

24-28 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Zeytinli Rock Festivali'nin ertelenme ihtimali ortadan kalktı.

Selda Bağcan, Duman, Teoman, Athena, Şebnem Ferah gibi pek çok ismin katılımıyla gerçekleşmesi planlanan Zeytinli Rock Festivali'nin akıbeti belli oldu. Kaymakamlık tarafından yapılan ertelenme duyurusu kaldırıldı, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök festivalin yapılacağına dair açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada;'Zeytinli festivaline ilişkin yasak kaldırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur' yazdı. 

Edremit Kaymakamlığı'nın resmi internet sitesinde yayınladığı ve daha sonra yayından kaldırdığı duyuruda festivalin OHAL nedeniyle ertelendiği bilgisi yer almış, bu bilgi sosyal medyada büyük tepki görmüştü. 

Festivalin yapımcısı Umut Kuzey resmi Twitter hesabından şöyle bir açıklama yapmıştı:

'Merhaba arkadaşlar, Erteleme konusuyla ilgili Fesival Komitesi'nden henüz açıklama yapılmamıştır. Pek çok şehirde konserler ve festivaller devam ederken, normalleşmeye çalıştığımız şu günlerde Türkiye'nin en büyük festivalinin ertelenmesi gibi bir seçenek gündemimizde bulunmamaktadır. Cuma günü mesai saatleri içerisinde yapacağımız açıklamaya kadar söylenenlere ve yazılanlara itibar etmeyiniz'.

Umut Kuzey

Pek çok sanatçı ve dinleyici; Twitter'da #ZeytinliyeDokunma hashtag'iyle festivalin ertelenmemesi için bir kampanya başlattı. Kampanya, kısa sürede Twitter'da TT (Trending Topic) oldu ve başarıya ulaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)