BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaZeybekçi'den faiz ve dolar beklentisi----

Zeybekçi'den faiz ve dolar beklentisi

Zeybekçi'den faiz ve dolar beklentisi
25 Mayıs 2015 - 06:49 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, seçimin ekonomiye etkisine yönelik önemli açıklamalarda bulundu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde muhtarlar ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

FAİZİN DÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ
 
Seçim döneminde hükümetin değişmeyeceğini söyleyen Bakanı Zeybekci, 'İki hafta önceki bir ankette 'hangi partiye oy vereceksiniz' diye soruyorlar. CHP'ye ye oy verenlere '7 Haziran'da iktidar değişecek mi' diye soruyorlar. Yüzde 63 hayır diyor. 7 Haziran akşamı ne işe yaracak? İller yarışacak. Hangi il daha çok oy aldı diye bu yarışı göreceğiz. Bu yarışta Muğla hak ettiği yeri almalı' dedi.

Ekonominin seçimleri sevmediğini, bunun yanında birilerinin seçimleri fırsat bilip aradaki dalgalardan spekülasyon yapıp rant sağlamaya çalıştığını öne süren Zeybekci, piyasaların 8 Haziran'ı öngörerek doların 2.56'lara kadar düştüğünü ve faizin bir puan aşağı indiğini söyledi. Bakan Zeybekci, faizin daha da aşağı ineceğini belirti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)