BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenski: Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor----

Zelenski: Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor

Zelenski: Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor
19 Eylül 2023 - 22:15 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski BM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada "Tahıl koridorunu destekleyenlere teşekkür ederim. Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor" diye konuştu

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenski, 78. BM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Zelenski, "Tahıl koridorunu destekleyenlere teşekkür ederim. Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor" dedi. Zelenski konuşmasını yaptığı sırada, Amerikan polisi binanın yakınlarında bomba araması yaptı. 

Zelenski'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Rusya gıdayı silah olarak kullanıyor. Tahıl koridorunu destekleyenlere teşekkür ederim. Enerjinin silahlaştırılması, dünya Rusya'nın enerjiyi silah olarak kullandığını gördü. artık bu tehdit daha da büyük. Artık güvensiz nükleer reaktörleri yerine başka ülkelerin reaktörlerini silah haline dönüştürüyor.

"RUSYA'DAKİ ÇOCUKLAR UKRAYNA'YA NEFRET ÜZERİNE EĞİTİLİYOR"

Hain bir nükleer tehdit karşısında Rusya'ya hesap verilebilirlik atanmıyor. Terör örgütleri çocukları kaçırıyor ve toplum üzerinde baskı kullanmak için kullanılıyor. Binlerce çocuk daha Ukrayna'nın işgal altındaki bölgelerinde kaçırıldı. Çocuklar artık geri gelmeli ama zaman geçiyor. Rusya'daki çocuklar Ukrayna'ya nefret üzerine eğitiliyor. Bu bir soykırım. Rusya her 10 yılda bir savaş başlatıyor. Rusya olmasaydı, nükleer ve kimyasal silahlar Suriye'de asla kullanılmazdı. Ölüm saçıyorlar, yıkım getiriyorlar. Rus topları, Ukrayna'nın köylerini yok ediyor. Nükleer silah olmadan bunu yapıyorlar. Bu savaşın siber alana yayılabileceğini görüyoruz. Yapay zekaya savaşma da öğretiliyor. Neyse ki hala iklimin nasıl silah olarak kullanılabileceği öğrenilmemiş görünüyor. İklim aktivistleri protestoya çıktı.

BM'DE BOMBA ALARMI

Zelenski, BM Genel Kurulu'nda konuşmasını yaptığı sırada, Amerikan polisi binanın yakınlarında bomba araması yaptı.

Bomba uzmanı köpeklerle yapılan aramalarda, basın mensuplarının canlı yayın araçları da dahil Genel Kurul'un gerçekleştiği binanın etrafındaki tüm araçlarda arama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ Azerbaycan toprağıdır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)