BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab davasında dağ fare mi doğuracak----

Zarrab davasında dağ fare mi doğuracak

Zarrab davasında dağ fare mi doğuracak
05 Aralık 2017 - 04:30 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Murat Yetkin, ABD'de devam eden davayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Yetkin'in o yazısı:

Türkiye içinde ya da dışında muhalefet umutlarını ABD’deki Reza Zarrab davasına bağlayanlar varsa, bana kızacaktır şimdi ama bu davada dağın fare doğurma ihtimaline hazırlıklı olmalarında yarar var.
Bu söylediğim, Zarrab davasından hiçbir şey çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Eğer savcılık yeni ve somut kanıtlarla gelmez ise, dava bu haliyle de Amerikan bankalarının Halkbank’ı cezalandırmasına, bunun da Türk ekonomisine zarar vermesine yol açabilir. Benim kastım, varsa bu davanın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile doğrudan bağlantısını kanıtlamasını bekleyenler için.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6605 Aralık 2017 10:43

    FETÖ'nün her hamlesiyle FETÖ'cü ve yancılarının nasıl b...a battığının haberidir. Murat Yetkin tam olmasa da bunun farkına varmak üzere.

  • Levent05 Aralık 2017 06:13

    Çok güzel bir yazı. Tebrikler Murat Yetkin. Zarrab’a ihracat şampiyonu plaketi veren Akp, şimdi de casus diyor. Hangisine inanalım. Böyle istikrarsız bilgilerle 80 milyonluk Türkiye yönetilir mi? Her yapılan hatada kandırıldıl derseniz ne kadar inandırıcı olursunuz?

  • sanbeg05 Aralık 2017 09:17

    iktidarın beceriksiz oldugu kesin de, muhalefet milli bir duruş gösteremediginden seçmen yine gidip hatalarına ragmen erdogana destek veriyor.