BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarif: Müttefikleri ABD’den utanıyor----

Zarif: Müttefikleri ABD’den utanıyor

Zarif: Müttefikleri ABD’den utanıyor
05 Ağustos 2019 - 12:49 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD’nin Basra Körfezi’ndeki tankerlere eşlik edecek bir deniz koalisyonu kuramayacağını söyleyerek, müttefiklerinin, ABD’den utandığını belirtti.

Tahran’da yerel basının sorularını yanıtlayan Zarif, “Bugün, ABD dünyada yalnız ve herhangi bir koalisyon kuramayacak durumda. Müttefikleri onlarla bir koalisyon içinde olmaktan utanıyorlar” dedi.

Bu durumu ABD’nin yarattığını söyleyen Zarif, “Bu duruma kendi başlarına; yasadışı şekilde, gerilimler ve krizler yaratarak geldiler. ABD’nin süper güç ve zorbalık dönemi sona erdi” diyerek sözlerini bitirdi.

Zarif’in açıklaması, son günlerde ABD’nin Basra Körfezi’nde oluşturmak istediği deniz koalisyonuna Avrupa’dan ve Asya’dan olumsuz yanıtlarının üzerine geldi. Avustralya, Japonya, Almanya gibi ülkeler ABD’nin talebine olumsuz yanıt vermişlerdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)