BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYurtiçi Kargo’da büyük skandal!----

Yurtiçi Kargo’da büyük skandal!

Yurtiçi Kargo’da büyük skandal!
27 Haziran 2022 - 07:35 www.finansgundem.com

İyi bir kargo şirketinin en önemli özelliği; hızlı ve güvenli bir teslimat gerçekleştirmesi. Ancak Yurtiçi Kargo güvenilerek teslim edilen paketleri kaybediyor.

FINANSGUNDEM.COM

Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo çalışanları büyük bir skandala imza attı! İbrahim Arıkan tarafından Arıkanlı Holding çatısı altında kurulan ve ‘Söz Verdiğimiz Gibi’ sloganını kullanan şirket verdiği sözü tutamadı. İddiaya göre İstanbul’dan kargoya verilen içerisinde değerli ürünlerin bulunduğu paket teslim edilmesi gereken bölgeye ulaştıktan sonra kayboldu. Paketi teslim etmekle görevli olan Yurtiçi Kargo çalışanı sistemde paket üzerinde alıcı görünen isme paketin teslim edildiğini kaydetti.

Ancak kısa bir süre sonra müşterinin Yurtiçi Kargo’yu aramasıyla gerçek ortaya çıktı. Kaybolan paket teslim edilmiş gibi gösterilmiş, yani sahtekarlık yapılmış.

İçerisinde değerli ürünlerin bulunduğu paketi teslim etmiş gibi gösteren ancak daha sonra bunu inkar eden Yurtiçi Kargo çalışanı, “Bir hata oldu paketinizi hemen bulup getireceğim” demesine rağmen kendisinden günlerdir haber alınamıyor.

Mağdur müşteri, ‘Söz Verdiğimiz Gibi’ sloganını kullanan ve güvenli teslimatıyla övünen Yurtiçi Kargo yetkililerinin de aradan günler geçmesine rağmen kendisine dönüş yapmadıklarını söyledi.

Yurtiçi Kargo çalışanları yüzde 40 zam talebiyle eylem başlattı

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim 27 Haziran 2022 23:24

    Hata incelenmeli müşteriye geri bildirim yapılmalı, inanıyorum hiç biri yapılmamıştır klasik biz hata yapmayız yapmazsanız bu haberler nereden çıkıyor. Böyle densizliklere öyle ceza kesilmeli ki hiç bir firma bu cüret edememeli.

  • önce vatan27 Haziran 2022 11:48

    yurtiçi  kargonun bir çok çalışanı var, bunu yapan muhtemel birkaç kişi, ancak yapılan habere göre yurtiçi kargo şirketi hırsız,