BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi yakalandı ----

Yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi yakalandı 

Yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi yakalandı 
17 Nisan 2021 - 02:11 www.finansgundem.com

Kuşadası'nda ihbar üzerine bir eve yapılan baskında, yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi, bol miktarda döviz ve TL ile yakalandı. Şahısların kaçışına yardım eden 2 organizatör de gözaltına alındı

Malatya'dan belediye organizasyonu ile Almanya'ya giden ve geri dönmeyen 43 kişi ile ilgili haberler ve grup içinde FETÖ'cülerin de bulunduğu iddiala sıcaklığını korurken Aydın'da FETÖ şüphelisi 2 kişi kaçış hazırlığında yakalandı. 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi olduğu öğrenilen 2 kişi yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu sırada yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinden yapılan aramada, yüklü miktarda döviz ve TL ele geçirildi. 

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, FETÖ mensubu olduğu ileri sürülen 2 kişinin yasa dışı yollarla yurt dışına kaçacağı ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları çalışma sonucunda F.A. ve Y.G. isimli iki şüphelinin Değirmendere Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Ekiplerin yaptığı operasyon sonucunda, 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin üstlerinde yapılan aramada, yüklü miktarda döviz ve Türk lirası çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Emniyet'te yapılan incelemede,  F.A'nın 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan arandığı ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, Y.G'nin ise 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında işlem yapıldığı tespit edildi.
     
ORGANİZATÖRLER DE YAKALANDI 

İddiaya göre, emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin kendilerini  Ö.V. ve M.T. isimli insan kaçakçıları ile irtibat kurduklarını itiraf ettiği öğrenildi. Şüphelilerin ifadesinin ardından harekete geçen ekipler,  Ö.V. ve M.T. bir sanayi sitesinde araç içerisinde yakalandı.  F.A. ve Y.G. yurt dışına kaçıracağı ileri sürülen 2 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. M.T.'nin 'Göçmen kaçakçılığı yapmak" suçundan arandığı öğrenildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)