BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan"Köprü kredi"de direnecek----

Yunanistan"Köprü kredi"de direnecek

YunanistanKöprü kredide direnecek
18 Şubat 2015 - 08:25 www.finansgundem.com

Yunanistan bugün kredi anlaşmasının uzatılması için arayışa girme niyetinde

Brüksel'deki kaynakların uluslararası haber ajanslarına verdikleri bilgilere göre Yunanistan, Euro Bölgesi ile kredi anlaşmasının uzatılması için talepte bulunma niyetinde.
 
İsminin açıklanmasını istemeyen kaynaklara göre Atina, kredi programının 6 aya kadar uzatılmasını isteyecek, ancak şartlar üzerinde müzakereler hala devam ediyor. 
 
Kaynağa göre Yunanistan'ın kredi programının uzatılması talebi, AB Komisyonu'nun ekonomik ve parasal işlerden sorumlu üyesi Piere Moscovici tarafından Pazartesi günü yapılan Eurogroup toplaptısında ortaya konulduğu ve Yunanistan'ın kabul etmeye istekli olduğu bir süreçte geri çekildiği öne sürülen belge ile benzer olacak. 
 
Yunanistan'ın Çipras liderliğindeki hükümeti 28 Şubat'ta sona erecek kurtarma programının uzatılması için talepte bulunmayı kabul etmiyor. Kurtarma programında kemer sıkma politikalarını reddediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)