BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYunanistan'ın anlaşma için 4 şartı var----

Yunanistan'ın anlaşma için 4 şartı var

Yunanistan'ın anlaşma için 4 şartı var
11 Şubat 2015 - 23:56 www.finansgundem.com

Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis'in Euro Bölgesi'ndeki mevkidaşlarına anlaşma için dört şart öne sürdüğü ifade edildi

Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis'in, yeni anlaşma için Avrupalı mevkidaşlarına dört şartın yerine getirilmesi gerektiğini söylediği belirtiliyor. 

İki Euro Bölgesi yetkilisinin aktardığına göre, Maliye Bakanı Varoufakis bugün Brüksel'de yapılan görüşmelerde, Yunanistan'ın mali istikrar, finansal sürdürülebilirlik, borcun yeniden yapılandırılması ve Yunanistan'ın insani krizine çözüm aranması koşullarıyla anlaşma yapmak istediğini belirtti. 

Euro Bölgesi üyesi 19 ülkenin maliye bakanı, Yunanistan ve Almanya'nın 16 Şubat'a kadar sürecek müzakereler öncesi uzlaşmaya yanaşmamalarının ardından, bugün Brüksel'de bir araya geldiler. Görüşmelere başkanlık eden Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem, önce Yunanistan'ın tekliflerini duymak istediklerini belirtmişti.

Dijsselbloem toplantı öncesi gazetecilere bugün bir sonuç beklemediğini söylemişti. Bakan, ek sermaye sağlanmasının söz konusu olmadığını ifade ederken, Yunanistan'ın reform planına uyması gerektiğini hatırlatmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)