BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'dan ABD'ye askeri güç daveti----

Yunanistan'dan ABD'ye askeri güç daveti

Yunanistan'dan ABD'ye askeri güç daveti
10 Ekim 2018 - 15:05 www.finansgundem.com

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, "ABD'nin yalnızca Suda Körfezi'nde değil, Larissa, Volos ve Aleksandrapolis'te daha kalıcı bir şekilde askeri güç konuşlandırması Yunanistan için önemli" dedi

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, ABD'nin  ülkesinde daha fazla üstte kalıcı askeri güç bulundurmasını önerdi. 

Kammenos, dün ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile ABD Savunma  Bakanlığı'nda (Pentagon) bir araya geldiği görüşmede, Yunanistan'ın ABD'yi tek  güvenilir stratejik ortak olarak gördüğünü belirtti.

Kammenos, "ABD'nin yalnızca Suda Körfezi'nde değil, Larissa, Volos ve  Aleksandrapolis'te (Dedeağaç) daha kalıcı bir şekilde askeri güç konuşlandırması  Yunanistan için önemli." ifadelerini kullandı.

ABD'nin şu anda Girit Adası'ndaki Suda Körfezi donanma üssünün yanı  sıra Larissa'daki hava üssünde İnsansız Hava Aracı (İHA) birimleri bulunuyor.

Geçen hafta ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, Dedeağaç'a  ziyarette bulunmuştu. Pyatt, ziyaretin ülkesinin bölgeye yönelik yoğun ilgisinin  göstergesini olduğunu belirterek, ABD'nin bazı askeri güçlerini stratejik öneme  sahip bölgeye taşımasından dolayı memnuniyetini dile getirmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)