BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'daki yangın Edirne'nin sınırına yaklaştı----

Yunanistan'daki yangın Edirne'nin sınırına yaklaştı

Yunanistan'daki yangın Edirne'nin sınırına yaklaştı
25 Temmuz 2022 - 13:01 www.finansgundem.com

Yunanistan'da 5 gündür devam eden ve Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayanan orman yangını, rüzgârın etkisiyle zaman zaman büyüyor.

Yunanistan'ın Evros bölgesindeki Sofulu beldesinde Dadia Ormanı Milli Parkı’nda çıkan orman yangınıyla mücadele sürüyor.

Yunanistan İtfaiye sözcüsü Yiannis Artopios düzenlediği basın toplantısında, çıkan yangının hafta sonu boyunca da devam ettiğini belirterek, Perşembe gününden bu yana süren yangının son derece zorlu olduğunu, ancak kuzeydoğuda daha olumlu bir tablo görüldüğünü kaydetti. Artopios, 320 itfaiyeci ve 68 itfaiye aracından oluşan ekibin, çok sayıda gönüllü itfaiyeci ile 6 yangın söndürme helikopteri ve 9 helikopterin yangını söndürmek için aralıksız çalıştığını söyledi.

"Sivil Savunma kuvvetleri her türlü yardımı yapıyor"

Yoğun duman, rüzgar ve gece boyunca süren yüksek nem oranının yangına havadan müdahale çabalarını engellediğini kaydeden Artopios, "Bu nedenle, yangın bariyerleri ve şeritler oluşturmak için mümkün olan yerlerde iş makineleri kullanmaya çalışıyoruz. Doğu Makedonya-Trakya'nın tüm itfaiye kuvvetleri dünden beri teyakkuzda. Sivil Savunma kuvvetleri her türlü yardımı yapıyor” dedi.

34 yangın kontrol altına alındı

 

Kütahya'daki orman yangını için MSB'den 8 helikopter

 

Meteoroloji'den 7 ile orman yangınlılarına karşı uyarı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)