BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'da Türkiye istifası----

Yunanistan'da Türkiye istifası

Yunanistan'da Türkiye istifası
15 Temmuz 2013 - 09:54 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın iktidar partisinin yöneticilerinden olan ünlü iş kadını Türkiye bağlantıları sebebiyle istifa etti. İşte gerekçesi...

Yunanistan'ın ünlü iş kadınlarından iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi yöneticilerinden Yiota Trigoni, Türkiye'deki iş bağlantıları nedeniyle baskılara maruz kaldığını iddia ederek görevinden istifa etti.
İstanbul'da Sultanahmet'teki bir otelin hissedarlarından olan iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi yöneticilerinden Yiota Trigoni, bunun için "görülmedik saldırılara maruz kaldığını" savundu ve siyasi hayatına son verdiğini açıkladı.
Yeni Demokrasi Partisi'nin Oniki Ada'dan sorumlu başkan yardımcısı Yiota Trigoni, Yerebatan Sarnıcı'nın karşısındaki And Hotel'in tanıtım kampanyasında yer alınca, "Türk turizmine hizmet ediyor" eleştirilerine maruz kaldı.
Büyükannesinin İzmirli olduğunu belirten Trigoni, Türk turizminin reklamını yaptığı iddialarını reddetti.

'3.5 YIL ÖNCE ALDIM'
Yunanistan'ın genç siyasetçilerinden olan Trigoni, "Bir Türk oteline ortak olmamın, görevimle bağdaşmadığını söylüyorlar. Oysa o hisseleri 3.5 yıl önce aldım" dedi.
Asıl mesleği diş hekimliği olan Yiota Trigoni, Yunanistan'da ünlülerin diş doktoru olarak biliniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)