BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'a kaçmaya çalışan Türk aile Ege'de can verdi----

Yunanistan'a kaçmaya çalışan Türk aile Ege'de can verdi

Yunanistan'a kaçmaya çalışan Türk aile Ege'de can verdi
23 Kasım 2017 - 09:39 www.finansgundem.com

Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan beş kişilik bir aile bindikleri teknenin batması sonucu Ege Denizi'nde boğularak can verdi.

Türkiye’den Yunanistan’a kaçmaya çalışan beş kişilik bir aile bindikleri teknenin batması sonucu Ege Denizi’nde boğularak can verdi. Midilli açıklarındaki kazada hayatını kaybedenlerin isimlerinin Hüseyin Maden (40) Nur Maden (36) Nadire Maden(13) Bahar Maden (10) ve Feridun Maden (7) olduğu kaydedildi. Yunan basını çocukların cesetlerinin Midilli adası sahilinde bulunduğunu duyurdu.

Fizik öğretmeni olan baba Hüseyin Maden’in 15 Temmuz sonrası çıkarılan bir KHK ile mesleğinden ihraç edildiği bildirildi. Maden ailesinin Kastamonu’da yaşayan akrabaları çiftin daha önce “FETÖ” soruşturması kapsamında haklarında işlem yapıldığını ve mal varlıklarına el konulduğunu açıkladı. Anne Nur Maden hakkında yakalama kararı bulunduğu ve polis baskısından dolayı yurt dışına çıkmak istedikleri belirtildi.

Konuyu TBMM gündemine taşıyan HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Başbakanın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

Maden ailesinin dramı sosyal medyada tepkilere yol açtı:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)