BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan adalarına turist akını----

Yunan adalarına turist akını

Yunan adalarına turist akını
14 Mayıs 2021 - 11:22 www.finansgundem.com

Korona virüsü krizi sürecinde aşılanmayı hızlandırarak turistleri ülkeye çekmek isteyen Yunanistan'a adeta Alman turist akını başladı.

Aşılama sürecini hızlandıran Avrupa, turizm sezonunu açtı… Alman turizm devi TUI, Yunan Adaları'na gemi ve uçak seferlerini başlattı.

Tam aşılanmış olanlar ve bunu uluslararası aşı pasaportu ile kanıtlayanlar, seyahatlerini sorunsuz gerçekleştirebiliyor. Aşı yaptırmayanlar ise en geç 3 günlük PCR testi ile seyahat edebilecek.

Alman turistler Girit'e indi

TUI'nin ilk uçuşu Girit'e oldu. Dün Girit'e inen Alman yolcular, oradan gemi ile Ege turu da yapabilecek. Hafta sonundan itibaren TUI'nin Kos, Korfu ve Rodos tur satışları da başlıyor.

Bu arada Yunanistan, Cuma gününden itibaren bir çok corona virüsü yasağını kaldırdığını açıkladı. Seyahat yasakları sona erdi, müzeler açıldı. Daha önce, evden çıkarken yetkili birimlere SMS ile bilgi verme uygulaması kaldırıldı. Sadece Yunan Adaları'na gidişler de, aşı ve PCR negatif testi gerekecek.

Aşı olan için maske zorunluluğu kaldırıldı

 

Bakan Varank'ın bayram ziyaretinde yerli aşı vurgusu

 

Türk Tabipleri Birliği'nden uyarı: Normalleşmek için vaka sayısı binin altına düşmeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)