BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYSK erken seçime mi hazırlanıyor?----

YSK erken seçime mi hazırlanıyor?

YSK erken seçime mi hazırlanıyor?
24 Haziran 2015 - 08:17 www.finansgundem.com

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kafaları karıştırdı

7 Haziran seçimlerinden hiçbir partinin tek başına iktidar çıkmamasının ardından hükümetin nasıl şekilleneceğine yönelik kulisler hızlanırken, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı dikkat çekti. İlanla, YSK başkanlığının oy pusulası kağıdı ile oy zarfı yapımında kullanılacak filigranlı kağıt satın alacağı duyuruldu.

SARI ZARF BEYAZ PUSULA

Dün Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından, YSK'nın ihtiyacı olan bin 600 ton beyaz renkli filigranlı oy pusulası kağıdı ile 60 ton sarı renkli filigranlı oy zarfı kağıdı iç ve dış piyasadan açık teklif isteme usulüne göre satın alınacak. İhaleye teklif verecek firmalar, 140 lira karşılığında şartname alabilecek. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. İç zarfta teklif edilen fiyatın yazılı olduğu teklif mektubu, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartname ile eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ile istenen diğer belgeler bulunacak. Teklifler, 9 Temmuz saat 12.00'ye kadar Genel Müdürlüğe sunulacak. İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda, 10 Ocak 2016'ya kadar geçerli geçici teminat euro cinsinden verilecek. İhale, isteklilerin ilk tekliflerini yazılı olarak bildirmeleri ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdürmeleri şeklinde olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)