BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYSK Başkanı'ndan flaş seçim açıklaması----

YSK Başkanı'ndan flaş seçim açıklaması

YSK Başkanı'ndan flaş seçim açıklaması
20 Ağustos 2015 - 14:11 www.finansgundem.com

YSK Başkanı Sadi Güven, seçim tarihi için partilere takvim taslağı gönderdiklerini belirtti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, erken seçim konusunda açıklamalarda bulundu. YSK Başkanı Güven, birkaç tarihini içeren seçim takvimi taslaklarından birisini siyasi partilere gönderdiğini belirterek, "Seçim kararı alınmadan seçim tarihini belirlemek mümkün değil. YSK'nın da şu an itibarıyla böyle bir kararı yok. Yani 1 Kasım diye bir seçim tarihi belirlenmesi söz konusu değil" dedi.

Güven, "Kurulumuz mevsim şartlarını da göz önüne alarak seçimlerin düzen içinde yürütülebilmesi için hangi tarihte seçimin yapılmasının doğru olacağını, siyasi partilerin de görüşleri geldikten sonra belirleyecek. Bu 1 Kasım olur, 8 Kasım olur, 25 Ekim olur, şu an ne olur bilemem" diye konuştu.

Partilerle birlikte kesin tarihi belireyeceklerini ifade eden YSK Başkanı Güven, "Seçim kararı alınırsa 60 gün içinde seçimin yapılması mümkün olabilecek, öyle görünüyor. Taslak üzerinden Kurulda temsilcisi bulunan AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin görüşleri alınmak suretiyle bir tarih belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep20 Ağustos 2015 18:00

    Çok mu aradınız bu tarihi Sayın Başkan , tam 29 Ekim sonrası ,haftasonuna denk gelen , milletin Perşembe -Pazar biryerlere kaçtıgı an ...düşük katılım düşüncesi var mıdır bunun içinde ?? Bir hafta sonraki Pazar olsaydı yüksek katılım olabilir miydi ,özellikle de orta sınıf açısından ...???