BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYolsuzluk davasında tepki çeken kare: Ciddiyetsiz----

Yolsuzluk davasında tepki çeken kare: Ciddiyetsiz

Yolsuzluk davasında tepki çeken kare: Ciddiyetsiz
05 Nisan 2021 - 13:20 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu, hakkındaki üç farklı yolsuzluk dosyası nedeniyle bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma öncesi bacak bacak üstünde poz veren Netanyahu'ya sosyal medyadan tepki yağdı.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, hakkındaki üç farklı yolsuzluk dosyası nedeniyle yargılandığı davada üçüncü duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı.

Savcı Liat Ben Ari, Netanyahu’nun yasa dışı çıkarlar için otoritesini kötüye kullandığını ifade ederek, “Netanyahu, kişisel çıkarlarına yönelik merkezi medya kuruluşlarıyla koordinasyon içinde yasa dışı menfaatler sağlamak için gücünü kötüye kullandı” dedi. Ari, bu davaların İsrail tarihindeki en ağır davalar olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan mahkemede duruşma öncesi bacak bacak üstüne atarak poz veren Netanyahu’ya sosyal medyadan tepki yağdı. Sosyal medyadan birçok kişi ‘Ciddiyetsiz Bibi’ diyerek, Netanyahu’ya tepki gösterdi.

Üç kez hakim karşısına çıktı

İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit, Kasım 2019’da Başbakan Netanyahu’ya yönelik üç ayrı yolsuzluk dosyasından dava açılmasını talep etti. Bu kapsamda ilk duruşması Mayıs 2020’de yapılan Netanyahu, üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Davalar, Kudüs Bölge Mahkemesi

Facebook Netanyahu'nun paylaşımını sildi

 

Netanyahu'dan Mekke vaadi!

 

Netanyahu ve eşi arasında ‘gizli anlaşma’

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)