BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYogurt kralını şoke eden manzara ----

Yogurt kralını şoke eden manzara

Yogurt kralını şoke eden manzara
25 Eylül 2015 - 20:04 www.finansgundem.com

Ünlü işadamı Hamdi Ulukaya Midilli'de Suriyeli mültecilerin kamplarını ziyaret etti, inceledi...

Chobani yoğurtlarının kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Avrupa sınırlarına adım atan mültecilerin bulunduğu koşullar nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Avrupa’nın mültecilere daha iyi davranması gerektiğini vurgulayan Ulukaya, “Mültecilerin içecek çorbalarının bile olmayacağını düşünmemiştim” diye konuştu.
Ulukaya, geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Midilli adasındaki mülteci kamplarını ziyaret etti. Ziyareti sırasında çoğunluğu Suriye’den gelen mültecilerin içinde bulunduğu çaresizliğe dikkat çeken Ulukaya, “Bu insanların barınacak yerleri, yiyecekleri olmalıydı. En azından bir tas çorba bulunmalıydı. Ne yazık ki; hiç biri yok” dedi.
Avrupa sınırları içinde bulunan Yunanistan’da gördüklerinin düşündüğünden çok daha kötü olduğunu vurgulayan Ulukaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burasının Avrupa toprağı olması nedeniyle daha iyi koşullarla karşılaşacağımı sanmıştım. Bu insanlar büyük felaketlerin yaşandığı topraklarını terk ettiler.
Ve koşulların daha iyi olacağını umdukları Avrupa’ya geldiler. Onların içinde bulundukları duygusal travmadan bahsetmiyorum. Tamamen maddi koşulları kastediyorum. İnsani ihtiyaçların giderilmesi, fiziksel koşullar… bunların çok daHa iyi olacağını düşünüyordum. Çok büyük düşkırıklığına uğradım.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)