BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılmaz ve Şimşek eski Bakan Arzu'nun taziyesi için Diyarbakır'da----

Yılmaz ve Şimşek eski Bakan Arzu'nun taziyesi için Diyarbakır'da

Yılmaz ve Şimşek eski Bakan Arzu'nun taziyesi için Diyarbakır'da
03 Eylül 2023 - 00:49 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden eski bakan Kutbettin Arzu'nun taziyesine katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kalp krizi geçirip hayatını kaybeden eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'nun Diyarbakır'daki taziyesine katıldı.

TBMM'de 23'üncü dönem milletvekilli ve 63'üncü hükümette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev alan Kutbettin Arzu, 30 Ağustos’ta tatilini geçirmek için gittiği Yalova'nın Termal ilçesindeki TBMM Atatürk Köşkü ve Yalova Termal Sosyal Tesisleri'ndeki sıcak su havuzunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Arzu’nun cenazesi, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı İkizoluk Mahallesi'ndeki aile mezarlığına götürülerek gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Bakan Kutbettin Arzu için Odabaşı Bal Camii’nde kurulan taziyeye katılmak üzere Diyarbakır’a gelerek, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziye ziyaretine Vali Ali İhsan Su ile AK Parti milletvekilleri de eşlik etti. Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek kentten ayrıldı. 

Kutbettin Arzu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı

 

Eski bakan Kutbettin Arzu hayatını kaybetti

 




YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)