BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKutbettin Arzu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı----

Kutbettin Arzu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı

Kutbettin Arzu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı
30 Ağustos 2023 - 21:58 www.finansgundem.com

Yalova'nın Termal ilçesindeki TBMM Misafirhanesi'nin sıcak su havuzunda ölü bulunan eski bakanlardan Kutbettin Arzu ile ilgili Yalova Valiliği açıklama yaptı. Valilik, Arzu'nun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğinin belirlendiğini söyledi

Yalova'nın Termal ilçesindeki TBMM Misafirhanesi'nin sıcak su havuzunda ölü bulunan eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Yalova Valiliği'nin açıklamasında eski bakanın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, "Olay yerine ulaşan 112 ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.

TATİLDEYDİ

TBMM'de 23'üncü dönem milletvekilli yapan ve 63'üncü hükümette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev alan Kutbettin Arzu, tatilini geçirmek için geldiği Yalova'nın Termal ilçesindeki TBMM Atatürk Köşkü ve Yalova Termal Sosyal Tesisleri'ndeki sıcak su havuzunda hareketsiz bulundu. Çevredekilerin fark ettiği Arzu, sudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri, Arzu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kutbettin Arzu'nun cenazesi, savcılığın incelemesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLÜM SEBEBİNİ VALİLİK AÇIKLADI

Konuya ilişkin açıklama yapan Yalova Valiliği Kutbettin Arzu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirtti. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı, 23. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Sayın Kutbettin Arzu konaklamış olduğu Yalova ili Termal ilçesi TBMM Termal Tesislerinde girmiş olduğu havuzda kalp krizi geçirmiştir. Olay yerine ulaşan 112 ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Sayın Kutbettin Arzu'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

KISA DÖNEM BAKANLIK YAPTI

Kutbettin Arzu, 23'üncü dönem AK Parti Diyarbakır milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yaptı. 2011 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. 28 Ağustos 2015 tarihine kadar bu görevini yürüten Arzu, bu tarihten 24 Kasım 2015 tarihine kadar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptı.

Eski bakan Kutbettin Arzu hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)