BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılmaz emeklilere zam için tarih verdi!----

Yılmaz emeklilere zam için tarih verdi!

Yılmaz emeklilere zam için tarih verdi!
24 Eylül 2023 - 16:55 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yılbaşı itibarıyla memurların maaşlarında enflasyon oranına göre bir artış olacağını, bu artışın memur emeklilerine de yansıyacağını söyledi.


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yıl sonuna kadar emekli maaşlarında yapılan çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Canlı yayında ekonomiyle ilgili gelişmeler konusunda soruları yanıtlayan Yılmaz, emekli maaşlarına ilişkin, ”Çalışmayı yıl sonuna kadar tamamlayarak emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak” dedi.

Emekli maaşlarına ne zaman düzenleme yapılacağı ve bu konuda yapılan çalışmalar sorulan Yılmaz, enflasyonun geniş kesimler üzerinde oluşturduğu olumsuz tahribatı gidermek üzere çok ciddi adımlar attıklarını, maaşlarda düzenlemelere gittiklerini anımsattı.

Yılbaşı itibarıyla memurların maaşlarında enflasyon oranına göre bir artış olacağını, bu artışın memur emeklilerine de yansıyacağını anlatan Yılmaz, “İşçi emeklileri, Bağ-Kur emeklileri ve asgari emekli aylığı alanlara ilişkin oransal artışlar ve enflasyon farkı olacak. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatıyla bu kesimlere dönük dengeleyici bir çalışmayı sürdürüyoruz. Çalışmayı yıl sonuna kadar tamamlayarak emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak” diye konuştu.

Emekliler meydana indi: Sadaka istemiyoruz
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı

 

Geri sayım başladı: Emekli maaş düzenlemesi ekimde Meclis'te!

 

Meclis'in gündemi yoğun!

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kul25 Eylül 2023 09:30

    Yılbaşını falan bırak sayın bakan yılbaşına aylar var emekli perişan günümüze gel eveleyip geveliyorsun hemen hergün hep aynı şeylerin tekrarından başka birşey yok kendinde bilmiyorsun

  • Mrs24 Eylül 2023 19:28

    Ne zamana kendileride bilmiyor emeklilere verilecek zammı atıp tutuyorlar maksat laf olsun adet yerini bulsun

  • Ergo24 Eylül 2023 18:49

    Ne zamana tarih ne zaman belli değil oyalama yuvarlama şimdi bugün yarın gelecek ay yılbaşında yılbaşından sonra az kaldı emir verildi çalışıyorlar bitmek üzere