BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldız transferi yok! ----

Yıldız transferi yok!

Yıldız transferi yok!
20 Aralık 2013 - 14:17 www.finansgundem.com

Devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapmak isteyen Trabzonspor, sponsorlarından gelen haberlerle adeta yıkıldı.

Trabzonspor'da yaklaşan genel kurul öncesi bordo mavili camiya üst üste gelen olaylarla sarsılmaya devam ediyor. Önce mahkeme yoluyla seçim kararının alınması ardından yönetimin bu kararı temyize götürmesi ilk darbe omuştu. Ardından yönetimin en büyük kozu ve Hacıosmanoğlu kadar camiada ağırlığı olan Sebahattin Çakıroğlu'nun görevinden istifa etmesi Karadeniz ekibine ikinci sıkıntıyı yaşattı. Trabzonspor'da üst üste gelen artçı şoklar bunlarla da bitmedi. Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun istifasının ardından mali açıdan ibra edilmeme riski Trabzonspor yönetimini köşeye sıkıştırdı.

Yüksek bütçeli transfer zor
Ancak kötü haberler bunlarla da kalmadı. Trabzonspor'a devre arasında yıldız transfer sözü veren Ali Ağaoğlu'nun yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınması ve serbest bırakılması bordo mavili takımın işlerini zora soktu. Transfere yaklaşık 8-10 milyon Euro ayırmak isteyen Trabzonspor, bu bütçenin büyük bir kısmını Ali Ağaoğlu ile yapılacak sponsorluk anlaşması üzerine kasasına koyacaktı. Ancak Ağaoğlu'nun bu kararından vazgeçtiği, içinde bulunduğu süreçle ilgileneceği ifade edildi. Ayrıca Trabzonspor'a destek veren işadamlarından bazılarının da sponsorluk anlaşmasından ayrılma ihtimalleri olduğu belirtildi.

Kongre üyeleri tedirgin
Bu haberle sarsılan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da adının gözaltılarla anılması Trabzonspor camiasında huzursuzluk yarattı. Başkan Hacıosmanoğlu, danışmanları ve Trabzonspor resmi internet sitesi aracılığıyla bu iddiaları yalanlasa da Karadeniz ekibinde huzursuzluk sürüyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun birkaç gündür tesislere de uğramadığı iddia edildi. Bu söylentiler iddia boyutunda olsa bile Trabzonspor camiasında hem devre arası hem de genel kurul öncesi karışıklığa yol açtı. Kongre üyelerinin yeniden seçime gidilmesi için gerekli süreci takip edecekleri de gelen haberler arasında.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)